Verhuurders

Een goede reden om het beheer uit te besteden is dat dit u een fiscaal voordeel kan opleveren. Indien u namelijk het beheer zelf doet kunnen de opbrengsten gezien worden als inkomsten uit arbeid (Box I). Met het inschakelen van een professioneel beheerder voorkomt u dit.

Maar belangrijker is wellicht dat er veel bij beheer komt kijken en dat kennis van zaken uw rendement verhoogt. Het begint vaak met de huurovereenkomst., Kennis van het huurrecht en weten wat er allemaal mis kan gaan tussen huurders en verhuurders is dan een vereiste. Ook voor het verzorgen van de administratie en het technisch beheer is het een must om bij te blijven met nieuwe regelgeving. Wat zijn de eisen die de Dienst Bouw en Wonen of het Bouwbesluit 2012 stelt, hoe voorkom ik een zaak bij de Huurcommissie, welk onderhoud moet de huurder nu zelf doen en zijn er ook betaalbare en betrouwbare aannemers? WedemaVanVeenJansen kent de antwoorden op deze vragen en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Het is vaak hollen of stilstaan maar over het algemeen zit er behoorlijk wat werk in beheren, zeker als je het goed wilt doen. WedemaVanVeenJansen krijgt, als lid en partner van diverse organisaties, automatisch informatie toegezonden en werkt met de modernste software voor professionele vastgoedbeheerders.

Wij vinden het heel belangrijk om een goede verstandhouding te hebben met al onze klanten, huurders en verhuurders al is het niet altijd mogelijk deze belangen te verenigen. Ervaring heeft ons geleerd dat een duurzame relatie met huurders meestal voor het beste resultaat zorgt maar wij zijn ons er goed van bewust wie onze opdrachtgever is. Als er echter wel een conflict ontstaat zijn wij uitgerust met de juiste kennis van zaken om het tot een goed einde te brengen.

Een periodieke rapportage is voor u als vastgoedbezitter onontbeerlijk. U wilt immers goed op de hoogte blijven van de huurachterstanden, de kosten en het verloop in uw panden. U ontvangt van ons elke maand een duidelijk leesbare rapportage per e-mail. Van huuropzeggingen of andere mutaties krijgt u van ons direct een melding. Van spoedeisend onderhoud natuurlijk ook. Bij kleine storingen, lekkages en anderzijds klein onderhoud geven wij echter onmiddellijk opdracht maar stellen u daarvan wel direct op de hoogte.

Cruciaal is dat u het optimale rendement uit uw exploitatie haalt. Wij zien het als een uitdaging om daarvoor te zorgen. Dat betekent dat wij scherp moeten zijn, ook met onze prijzen. Dat betekent daarnaast dat wij ook out-of-the-box moeten kunnen denken in voorkomende situaties en dat wij snel moeten reageren als de situatie daar om vraagt. Test ons en zie wat wij waard zijn. Kom eens langs en wij helpen u, geheel vrijblijvend, op weg!