Partners

Ons succes is mede het succes van onze partners. Door alleen te werken met specialisten op diverse vakgebieden zorgen wij ervoor dat u het beste product krijgt. Wij zijn er ons terdege van bewust dat wij worden beoordeeld op de kwaliteit van het gehele werk en dat de selectie van onze partners zorgvuldig dient te worden gedaan. Aangezien wij regelmatig producten afnemen kunnen wij dat ook nog eens doen tegen een scherpe prijs, dat is dubbel voordeel voor u.

B&D Juristen is sinds de start van ons kantoor onze partner op het gebied van juridisch advies en incasso. Wij kenden B&D al langer en zijn zeer te spreken over hun pro-actieve benadering en de kennis in de praktijk van bijvoorbeeld het huurrecht.
www.bdjuristen.nl

BouwNet is al jaren onze partner voor het onderhoud en renovatie van panden. Bouwnet is een middelgrote aannemer die zeer vakkundig werk levert tegen een goede prijs. Daarnaast geven zij ons ook deskundig advies bij grotere werken waarbij het niet vast staat dat zij het ook uit gaan voeren, u en wij willen immers de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.
www.bouwnet-bv.nl

Tresforte Beheer is onze eerste keus als het gaat om grootschaliger beheer. Wij kennen onze kracht en die ligt in kleinschalig beheer in onze regio. Wanneer iets daarbuiten valt hebben wij graag voor onze opdrachtgever een betrouwbare uitwijkmogelijkheid naar een partij die minstens dezelfde kwaliteit kan leveren en waarmee het goed communiceren is. Tresforte denkt, net als wij, graag wat verder vooruit dan de huur van de volgende termijn.
www.tresforte.nl