Over ons

WedemaVanVeenJansen is lid van de NVM en MVA en aangesloten bij ondermeer NWWI, Vastgoedbelang en andere organisatie uit het vastgoed. Wij zijn een sterk servicegericht kantoor waarbij een duurzame relatie met onze klanten voorop staat. Sinds de start van ons kantoor in 2004 hebben wij al vele klanten naar volle tevredenheid van dienst kunnen zijn. Naast de aan- en verkoopbegeleiding en aan- en verhuurbegeleiding voor woonhuizen doen wij verhuur van winkels en horeca en zijn wij erkend taxateur. Verder hebben wij een afdeling vastgoedbeheer met gedegen kennis van zaken die zich ook zuiver op woningen, horeca en winkels richt in de regio. Hoewel elk specialisme zijn eigen kennis vereist is er ook een sterke correlatie; bij ons vindt u alle deskundigheid onder één dak.

Onze samenwerking betekent dat u met al uw vragen op het gebied van vastgoed binnen de regio Amsterdam bij ons terecht kunt. Wij houden ons met plezier goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.
Op onze pagina contact ziet u de foto’s van onze medewerkers met ieders specifieke vaardigheden.

Bij ons kantoor werken louter gediplomeerde mensen die over een ruime ervaring beschikken. Het is tenslotte onze missie om kwaliteit te leveren. Vraag het onze klanten en zij zullen het u bevestigen. Enige zaken die u vast prettig vindt om te weten over ons kantoor:

  • Wij werken met een duidelijk en scherp tarievenstelsel dat u geheel vrijblijvend op kunt vragen;
  • Wij werken alleen in de regio Amsterdam omdat wij deze goed kennen;
  • Wij werken ook buiten kantooruren, ook voor kennismakingsgesprekken en bezichtigingen;
  • Wij werken met externe professionals voor fotografie, EPA-certificaten, plattegronden of tekeningen en bouwkundige keuringen. De kosten van deze experts zijn bij veel van onze, toch al scherpe, tarieven inbegrepen;
  • Wij werken zoveel mogelijk digitaal (brochures en dossiers), dit uit milieu maar ook uit efficiency overwegingen; zo zijn de stukken voor ons overal te raadplegen;
  • Wij komen graag op tijd en zijn daarom op de fiets, dat kan ook omdat wij aan onze regio vasthouden.

Foto kantoor WedemaVanVeenJansen